themadag 2 reflexie en rust

Themadag 2 reflexie en rust van 14.00-18.00 uur in samenwerking met Ilse van den Boom en Lotte Buiting. Reflexie is de essentie van het Metaal element, ademhaling, je eigen ruimte innemen, loslaten, naar binnen keren, symbiose en autonomie…

Tijdens de themadagen is er ruimte om lichaamswerk te doen, de zintuigen wakker te maken en inzichten te krijgen. We zullen gebruik maken van beweging, dansexpressie, muziek, systemische oefeningen, reflexie, delen, filosofie/Chinese geneeskunde, masseren…geheel afgestemd op het thema en de groep.

Tijdens de systemische oefeningen krijg je de gelegenheid om te oefenen in constructieve bewegingen te maken. Zo ervaar je hoe het is om uit je denk- en gedragspatronen te stappen en iets compleets anders te doen dan wat je gewend was. En hoe je bij deze nieuwe manier vitaler en krachtiger bent. Gewend voelt wel vertrouwd, maar is niet altijd constructief.

Wij zijn een soort dat zintuiglijk leert. Kijk maar naar een baby of peuter. Deze verwondering is aanwezig tijdens dansexpressie. Het is een manier van jezelf ontdekken, ontwaken, ervaren welke bewegingen er mogelijk zijn met je lijf, welke associaties er zijn met betrekking tot een onderwerp, hoe de muziek je kan meenemen…echt fantastisch. Je hoeft niet te kunnen dansen. Het is vrij bewegen op muziek binnen een bepaald thema.

Stap uit je comfortzone, kom meedoen en verras jezelf! De dagen zijn als blok van 3 of los van elkaar te volgen. Je kunt je nu al aanmelden voor de dagen Expansie en beweging, Reflexie en rust en/of Eigenheid en kracht. Vind de data ook op de Vingerdruk Facebook pagina. Kosten zijn € 50,00 per dag.

Dag 1 expansie en beweging zo 7 mei van 14.00-18.00 uur. Dag 2 reflexie en rust zo 17 sept van 14.00-18.00 uur. Dag 3 eigenheid en kracht zo 12 nov van 14.00-18.00 uur.