kennismakingsavond IZR tot december 2021

Kennismakingsavond IZR interactieve zelfresonantie methode

Opstelling van het verlangen

De methode die ik gebruik is de IZR, interactieve zelf resonantie. Het is een opstellingsmethode waarbij je verlangen centraal staat. Het verwoorden (of verbeelden) van je verlangen en hier vervolgens woord voor woord(of beeld voor beeld) mee te resoneren, af te stemmen, werkt als een sleutel of code die informatie vrij geeft over je verlangen.

In het contact met de woorden of beelden worden dingen 3D zichtbaar in de ruimte en voelbaar; zoals buikpijn, stevig voelen staan, klein willen maken, wel of niet in verbinding zijn, ect. Dit is allemaal informatie met betrekking tot je verlangen en de onbewuste belemmeringen hierin.

Het laat zien wat je bent gaan doen of laten in reactie op ingrijpende gebeurtenissen in je leven om hiermee te dealen. Waar dit in eerste instantie behulpzaam was, kan dit later, zeker als dit een patroon wordt, een belemmering vormen die je afhoudt van je diepste behoeften, levendigheid en gezondheid.

 

wanneer? 19.00 uur-21.30 uur (max 22.00 uur)

ma 15 november/ vr 10 december/ vr 17 december

waar? bij mij op de praktijk, Dorpstraat 29, 6661 EG Elst, plek voor max 6 personen

kosten? € 35,00 per avond. Avonden zijn los te volgen.

inschrijven via mail of per app