diepe bindweefsel massage

Diepe bindweefsel massage is geschikt voor emotioneel lichaamswerk.

Oude patronen en emoties die zich in het lichaam hebben vastgezet, worden laagje voor laagje vrij gemaakt. Door zelf tegen bewegingen te geven en de stem en adem te gebruiken, kan de energie vrijkomen die in het weefsel vast zat. Mijn ervaring is dat deze technieken bijdragen in het activeren van het zelf herstellend vermogen en het gevoel de regie weer in handen te krijgen over je eigen leven en gezondheid.

In dit proces kunnen oude herinneringen en emoties boven komen en alsnog worden geuit. Vaak met als resultaat opluchting, inzichten en hernieuwde energie.

Voor mij was dit de laag waar je met shiatsu alleen nog niet bij kwam. Ik werk hier ook op de energiebanen en vanuit TCM, maar ga net een niveau dieper. Het is heel goed te combineren met shiatsu sessies.

Het vraagt zorgvuldigheid om in de diepere lagen te werken. Het lichaam heeft ook meer tijd nodig om na een strekking bij te komen en door te laten dringen wat er veranderd is. Een diepe bindweefsel massage duurt daarom al gauw 100-120 minuten.

inclusief intake, bespreking van het diagnostisch beeld en therapeutische adviezen.

kijk ook bij ontspanningsmassage en therapeutisch consult welke massage het beste bij u past