shiatsu stoelmassage

Vingerdruk geeft een heel nieuwe dimensie aan stoelmassage. Met technieken op de energiebanen en shiatsu-drukpunten worden blokkades opgeheven en kan de energie weer stromen. Iedere massage is geheel afgestemd op de klant waarbij rekening gehouden wordt met persoonlijke wensen en eventuele klachten.

Stoelmassage werkt voornamelijk preventief en is daarom zeer heilzaam voor allerlei klachten die ontstaan door stress, herhaalde bewegingen en verkeerde houding. Tevens ontstaat er meer lichaamsbewustzijn, waardoor signalen worden herkend en er adequaat op gereageerd kan worden. Het resultaat is direct voelbaar.

Werknemers krijgen de gelegenheid zich even helemaal te ontspannen en weer op te laden, om vervolgens vitaler en met een tevreden gevoel weer aan de slag te gaan. Het regelmatig ontvangen van een shiatsu stoelmassage draagt bij aan de productiviteit en aan het terugdringen van ziekteverzuim, daar eventuele klachten al in een vroeg stadium gesignaleerd kunnen worden.

Kijkt u onder demonstratie om kennis te maken met deze vorm van stoelmassage op de werkplek. Shiatsu stoelmassage kan ook gegeven worden bij evenementen en vergaderingen of als relatiegeschenk.